Alla inlägg den 21 juli 2014

Av Emelie Ederfors - 21 juli 2014 14:13

Åh vilken underbar semester jag har haft! Det började med en liten miniweekend i min förra hemstad Eskilstuna. En snabbtur på Tuna Park, en supergod snäcka på Slagsta Glass, middag på Restaurang Tingsgården samt boende och framför allt frukostbuffé på Sundbyholms Slott. Även om jag inte ens bodde i den staden i ett halvår har den satt djupa avtryck och det känns som hemma.

Vidare för två veckor i vackra Jämtland där vi bland annat hann med lite strosande i Östersund med flera fynd och fika med en kusin, ett första besök på Expo där det definitivt blev fynd, en tur med ångbåten Alma, Bräcke marknad där vi sprang på Per Andersson och några andra från Digiloo-gänget när vi skulle luncha på Jämtkrog och med hjälp av trevliga och idoga morbröder kunde vi lyfta upp och jämna till mammas "lada". Vi får inte heller glömma två veckor fylld av (kanske lite för mycket) god mat som toppades av avslutningsmiddag på Restaurang Loftet. Top notch på hela semestern var nog fjällturen då jag och mamma åkte till Storulvån och "besteg" Getryggen. Även om jag aldrig har bott i Östersund eller Jämtland trivs jag väldigt bra där uppe och det känns som hemma.

Visst är det trevligt med semester och att resa, men just den här känslan av att komma hem, vattna eller likt mun-mot-mun metoden försöka rädda det som är kvar av blommorna och framför allt, slänga sig ner i sin egen soffa, slå på tv:n när alla väskor är uppackade och smutstvätten ligger i tvättkorgen. Den är inte så dum den heller. Det känns som hemma. Hem ljuva hem.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards